ACD/Labs termékek

ACD/Percepta platform - Fizikai-kémiai jellemzők

ACD/Labs Percepta Profilers

Vegyületek gyors szűrése és jellemzése fizikai-kémiai, ADME- és toxicitási jellemzői alapján

Az ACD/Labs Percepta Profilers modulok a vegyületek kémiai profiljának gyors és egyszerű meghatározását teszik lehetővé. A magas minőségű tulajdonságbecslő modellek alapján nyert fizikai-kémiai, ADME-, és toxicitási jellemzők, mint például a pKa, lipofilicitás és hERG-inhibíció értékek módot nyújtanak a kémikusoknak a vegyületek várható viselkedésének előrejelzésére biológiai közegben.

Vegyületek teljes tulajdonságprofiljának megjelenítése egyetlen összefoglaló táblázatban
A táblázatos megjelenítési mód kényelmes felületet biztosít az összes számítási eredmény egységes áttekintéséhez egyetlen képernyőfelületen. A program képes akár 1000 molekulát tartalmazó SD fájlok beolvasására is, és a vegyületekre vonatkozó számítások elvégzésére néhány egérkattintás segítségével. A táblázathoz saját adatok is csatolhatók, így minden, a munkafolyamatban szereplő adat egyetlen helyen tárolható és megtekinthető.

Szabadon megválasztható értékelési határértékek és színkódolás
Az eredmények vizuális kiértékelését nagyon egyszerűvé teszi, hogy minden kiszámolt molekulatulajdonság esetében megadható az elfogadhatóság alsó és felső határértéke, s a megadott intervallumon belül és kívül eső értékek saját választású színekkel jelezhetők. Így még nagy elemszámú molekulahalmazok jellemzése és leírása is könnyen kezelhető feladattá válik.

Számos eszköz segíti a döntéshozatali folyamatot
Az értékes információk kinyerését a számítási eredményekből, és a helyes következtetések levonását számos célzottan erre kifejlesztett eszköz segíti az ACD/Labs Percepta Profilers moduljaiban. Segítségükkel a vizsgálatba bevont molekulák sorrendbe állíthatók, rangsorolhatók és szűrhetők, a felhasználó által megadott feltételeknek megfelelően.

A program által nyújtott előnyök

ACD/PhysChem Profilers

A vegyületek fizikai-kémiai tulajdonságaik alapján jellemezhetők és szűrhetők, s a számszerű eredmények táblázatos formában foglalhatók össze. A tulajdonságokra megfelelőségi határértékek határozhatók meg, s színkódolás segítségével a molekulák osztályokba sorolhatók annak megfelelően, hogy eleget tesznek-e a megfelelőségi feltételeknek. Ily módon gyorsan áttekinthető, hogy a vizsgált vegyületek közül melyek rendelkeznek a kívánatos fizikai-kémiai értékekkel. A táblázatba épített, könnyen kezelhető szűrőeszközökkel egyszerű a vegyületek csoportosítása és kiválasztása.

A fontosabb kiszámítható fizikai-kémiai jellemzők:

Az ACD/Labs Percepta Profilers moduljaival meghatározható tulajdonságok teljes listája:

A program által nyújtott előnyök

ACD/Drug Profilers

A vegyületek sokaságából az ADME- és toxicitási jellemzők alapján szűrhetők ki az ígéretes gyógyszermolekula-jelöltek. A program a számítások eredményét jól áttekinthető táblázatban foglalja össze, s színkódolással különbözteti meg a becsült értékeket aszerint, hogy a felhasználó által megadott határértékek között maradnak-e. Ez a színkódolási eljárás segít a legmegfelelőbb molekulák vizuális azonosításában. A táblázat kezelőfelületének részét képező szűrőkkel egyszerűen osztályozhatók és kiválaszthatók a további vizsgálatra javasolható szerkezetek.

A fontosabb kiszámítható ADME- és toxicitási jellemzők:

A program által nyújtott előnyök

horizontal rule

Kezdőlap ] [ Terméklista ] [ Hírek ] [ CheMicro Kft. ]

horizontal rule

CheMicro Kutató Fejlesztõ Kft.
H-1075 Budapest, Károly körút 1. 
Telefon: 411-0492, 411-0493    Fax: 411-0494 
E-mail: info@chemicro.hu

Adatkezelési tájékoztató

Utolsó módosítás: 2024. június 28.
© Minden jog fenntartva, CheMicro Kft., 2024.