ACD/Labs termékek

ACD/Percepta platform - Fizikai-kémiai jellemzők

ACD/Percepta Batch

Gyors és pontos fizikai-kémiai, ADME- és toxicitási tulajdonságbecslések vegyületek tízezreire

Az ACD/Percepta Batch moduljai az ACD/Percepta moduljainak több tízezer molekulát tartalmazó vegyületkönyvtárak kezelésére is alkalmas változatai. A modulok az Algorithm Launching Pack (ALP) batch szervert használják működésük során, és az irányító felhasználótól csak elenyésző beavatkozást igényel a számítások kivitelezése. Az ACD/Percepta Batch kompatibilis mind az MS Windows, mind a Linux operációs rendszerekkel.

A tulajdonságbecslések pontossága növelése érdekében számos modulnál lehetőség van arra, hogy a felhasználó saját adatai segítségével tanítsa a számítási algoritmust; s így kiterjessze annak felhasználhatósági körét tágabb kémiai térre is.

Az ACD/Percepta Batch meglevő felhasználóinak visszajelzése alapján, a szakemberek főként az alábbi feladatok elvégzésére használják a terméket: nagyszámú molekulát tartalmazó vegyületkönyvtárak elemeinek tulajdonságbecslése és ez alapján történő szűrése; a vállalati intraneten keresztül más osztályok dolgozói számára végzett munka; az ACD/Percepta Batch adatfolyamba illesztése mint Pipeline Pilot, hogy még összetettebb perdikciós rendszerek legyenek kiépíthetők.

A batch verzióban is elérhető modulok:

Fizikai-kémiai modulok

ADME-modulok

Toxicitás modulok

A *-gal jelölt modulok saját adatok felhasználásával taníthatók!

Az egyes batch modulok által kezelt fájlformátumok:

 

horizontal rule

Kezdőlap ] [ Terméklista ] [ Hírek ] [ CheMicro Kft. ]

horizontal rule

CheMicro Kutató Fejlesztõ Kft.
H-1075 Budapest, Károly körút 1. 
Telefon: 411-0492, 411-0493    Fax: 411-0494 
E-mail: info@chemicro.hu

Adatkezelési tájékoztató

Utolsó módosítás: 2024. június 28.
© Minden jog fenntartva, CheMicro Kft., 2024.