Termékek:

WF logo

Wavefunction

A Wavefunction, Inc. amerikai szoftvergyártó céget 1991-ben alapította Dr. Warren J. Hehre, a University of California professzora.

A Wavefunction cég termékeivel a molekulamodellezés és az elméleti kémia eszköztárát akarja eljuttatni minden kémikushoz, nem csak az elméleti szakemberekhez, akik már otthonosan mozognak a molekulamechanikai és kvantumkémiai számítások világában, de a kísérleti laboratóriumok dolgozóihoz is, akik e számításokat ugyanúgy napi munkájuk segítségeként kívánják használni, mint az NMR-spektroszkópiát.

Szoftvereik használatának megkönnyítése érdekében az egyetemi oktatásban is jól hasznosítható, igényes, mégis közérthető könyveket adnak ki. Tanfolyamokat is szerveznek világszerte azzal a céllal, hogy a kvantumkémiát és a molekulamodellezést egyre több ember alkalmazhassa mindennapi munkájában.

További információkat a Wavefunction honlapján: www.wavefun.com

Hírek

A Wavefunction új terméke az iSpartan és az iSpartan Server

A Wavefunction bejelentette első iPadre tervezett molekulamodellező programjának megjelenését. Az iSpartan az iSpartan Serverrel összekapcsolva értékes molekulamodellező szoftver a kutatók és tanulók számára. Az iSpartan iPad, iPhone és iPhoneTouch eszközökön használható. Az iSpartan Server kiegészítő alkalmazás az iSpartan programhoz.

Megjelent a Spartan ’14 és a Spartan ’14 Paralell Suite

Az új termékek Windows és Machintos operációs rendszer alatt használhatóak. Az újragondolt felhasználói felület, a megnövelt számítási teljesítmény és az NMR kémiai eltolódások pontosabb számítása mind hozzájárul ahhoz, hogy a Spartan termékek még hasznosabb segítői legyenek a vegyészeknek.

Megjelent a Spartan Student Edition 5-ös verziója

Az új Student Edition olyan jelentős fejlesztéseket tartalmaz, mint pontosabb C13 NMR-spektrum számítás, új konformációkereső lehetőség, új sűrűségfunkcionál módszer és pályaenergia-diagramok.

horizontal rule

Kezdőlap ] [ Terméklista ] [ Hírek ] [ CheMicro Kft. ]

horizontal rule

CheMicro Kutató Fejlesztõ Kft.
H-1075 Budapest, Károly körút 1. 
Telefon: 411-0492, 411-0493    Fax: 411-0494 
E-mail: info@chemicro.hu

Adatkezelési tájékoztató

Utolsó módosítás: 2024. május 3.
© Minden jog fenntartva, CheMicro Kft., 2024.