Wavefunction termékek 

Spartan '14 for Windows és 
Spartan '14 for Linux

A Wavefunction, Inc. vezető terméke. Az elméleti kémiai számítások teljes választékát kínáló, átfogó tudású molekulamodellező programcsomag, amely kiváló munkaeszköz az akadémiai és ipari kutatási ágazatok számára. A molekulamechanikától a magasszintű ab initio kvantumkémiai számításokig bármely módszer használható az adott probléma jellegének megfelelően. Az új NMR, UV/Vis, Solvation és Database modulok a kémiai problémák még szélesebb körének elméleti vizsgálatát teszik lehetővé a Spartan programmal.

Fontosabb jellemzők

Grafikus felhasználói felület

A Spartan egységes és átgondolt, könnyen kezelhető grafikus felhasználói felülettel rendelkezik. Csekély idő alatt felépíthetők a szerves és szervetlen molekulák, paraméterezhetők a molekulamechanikai és kvantumkémiai számítások, megjeleníthetők a grafikus eredmények, táblázatok, spektrumok, grafikonok és szöveges adatok.

Számolható molekuláris jellemzők

A molekulaenergia, egyensúlyi és átmeneti állapotbeli molekulageometria és a rezgési frekvenciák mellett a Spartan a vegyületek számos egyéb fizikai-kémiai jellemzőjének kiszámítására is alkalmas.

Elvégezhető számítások

horizontal rule

Kezdőlap ] [ Terméklista ] [ Hírek ] [ CheMicro Kft. ]

horizontal rule

CheMicro Kutató Fejlesztõ Kft.
H-1075 Budapest, Károly körút 1. 
Telefon: 411-0492, 411-0493    Fax: 411-0494 
E-mail: info@chemicro.hu

Adatkezelési tájékoztató

Utolsó módosítás: 2024. március 1.
© Minden jog fenntartva, CheMicro Kft., 2024.