Wavefunction termékek

Odyssey

A maga nemében páratlan interaktív oktatóprogram segítségével könnyedén, a hallgatók saját aktivitását kihasználva taníthatók meg a kémia világának a leggyakrabban használt fogalmai és törvényei. A gazdag angol nyelvű szöveganyag, a nagy mennyiségű képi információ kitűnően felhasználható mind a középfokú, mind a felsőfokú oktatásban.

Fontosabb jellemzők

Barátságos felhasználói felület

Az Odyssey kezelése olyan egyszerű, menürendszerének felépítése olyan áttekinthető, hogy a vele való munka szinte percek alatt bárki számára elsajátítható. Azok az oktatók, akik az Odyssey-t választják a kémia tanításához, már az iskolapadban megismertetik tanítványaikat azokkal a modern számítógépes módszerekkel, amelyek napjaink kémiai laboratóriumaiban már a vegyészi munka rendszeres velejárói.

Számítógépes kémiai szimuláció

Az Odyssey több mint 70 témát és feladatot tartalmaz a kémia alapvető részeiből. A molekuláris folyamatok szimulációinál a paraméterek futás közben változtathatók, így hatásuk rendkívül látványosan nyilvánul meg.
Néhány kiragadott példa a témakörök közül:

Aktív tanulás

Az interaktív szimulációk és önállóan megoldott feladatok segítségével a tanulók saját maguk fedezik fel a jelenségek mögött meghúzódó törvényszerűségeket. A több mint 200 oldal terjedelmű leíró szöveg mellett munkalapok és számos molekulamodell képe is része a csomagnak. A munkalapok használatával egy-egy jelenségkört (például hőkapacitás) tudnak a hallgatók feldolgozni, míg a gazdag molekulamodell-gyűjtemény (szerves és szervetlen molekulák, gázok, folyadékok, szilárd fázisú anyagok, oldatok, biomolekulák stb.) szemléletessé teszi az anyagszerkezeti tananyagot. E modelleken a lényeges pontok figyelemfelhívó jelekkel vannak megjelölve, s a legtöbb képhez szöveges magyarázat és szimulációs lehetőség is tartozik.

horizontal rule

Kezdőlap ] [ Terméklista ] [ Hírek ] [ CheMicro Kft. ]

horizontal rule

CheMicro Kutató Fejlesztõ Kft.
H-1075 Budapest, Károly körút 1. 
Telefon: 411-0492, 411-0493    Fax: 411-0494 
E-mail: info@chemicro.hu

Adatkezelési tájékoztató

Utolsó módosítás: 2024. március 1.
© Minden jog fenntartva, CheMicro Kft., 2024.